когато тргвам на старт колата вибрира много. ако знае някой защо прави така ще ве моля да ми помогнете. оба4е имам АЛФА РОМЕО 155 2.5тд
Известие
Collapse
No announcement yet.
ако може някой да ми каже защо на старт ми вибрира!?!?!
Collapse
X
-
Може да е от съединителя ,от тампони по двигателя ,от луфтове по разни неща от окачването , ама така както съм подкарал нали се сещаш ,че може и да е от още 100 неща. Без да я прегледа майстор на място всичко е гадаене , а тук гадателите сме много.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
-
[яуоте="ристо"]мерси много за отговорите,дано ще си ги оправя проблемите като се враща в македония. Мн добар форум!!! АЛФА 155 РУЛЗ :Д[/яуоте] един савет :идеа: ....Не трагвай от саединителя...провери другите неща, които са ти изброили тук.....ако всичко е ОК....накрая .....няма как да не ти се размине да го смениш!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от RaIDeRЗалагам на испуснали предни амортисиори + превъртане на гумите + добри гуми съответно добро сцепление = на яко тръскане в купето !
При случая с въртенето на гуми може и да е нещо елементарно като леко деформирана гума, един сезон неправилно съхранение на гумите и си готовAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от vania-pa6ovaбоби то нияма ску4ни германци ве та те на са ..................това си е мое мнение...не го насждам...кажи ми твоето...?
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Колега, и според мен е съединител. Един безплатен съвет, ако приемаш: ако се окаже вярно, потърси си качествен, марков, скъп комплект - да не стане като предния път
Купувам си аз комплект (хубав) и го сменям при едни приятелчета. Сваляме колата, контакт, старт ... и О, чудо! Новият аксиален лагер вийна още от първото натискане на съединителя! При което, върщам се аз, див и красив, там откъдето ми го продадоха, и правя тихо оплакване в магазина (щото и те са аверчета) ... както и да е.
Извод: Ако имаш възможност купи го от там, където могат да ти го монтират - за да носят гаранция за качество на продукта и качество на ИЗВЪРШЕНАТА УСЛУГА! Всичко друго е компромис ...
Comment
Comment